Cikindeles je späť v novej náborovej kampani

Expert na financovanie bývania v podobe obchodného zástupcu PSS, prezentujúceho sa pod prezývkou Cikindeles, je späť. Úspešný koncept z minulého roka pokračuje.

V tomto ročníku opäť nechýba humor, extravagancia, mladistvý duch i kreatívny slogan: „Bohovská robota, času do aleluja.“ Dokonale vystihuje porovnanie predstavy „pekelnej“ práce a tej našej, „bohovskej“ v PSS.

Expert na metal a zároveň expert na financovanie bývania sa na okamih spojí s peklom, kde sú namiesto ohňa, síry a výkrikov zatratených prísne pracovné termíny, netrpezlivý šéf a všadeprítomný stres. Keď sa Cikindeles vráti z pekelnej fikcie do reality, je veľmi rád, že je v pokoji svojej kancelárie a má prácu svojich snov: pracuje, kedy chce a koľko chce. Túto možnosť ponúka aj ostatným, ktorí chcú mať flexibilný pracovný čas, super zárobok, komplet vybavenie a pracovať podľa svojich predstáv. Stačí sa stať – podobne ako sympatický Miro Zimerman – obchodným zástupcom PSS.

Viac o Bohovskej robote a všetkých výhodách pozície obchodného zástupcu nájdete na podstránke pracapss.sk.

Podobné články

PSS chce zažiť tlkot svojho mesta
Celoslovenská kampaň Do práce na bicykli odštartovala svoj 11. ročník, ktorého sa zúčastní aj PSS, Prvá stavebná sporiteľňa.
Čítať viac
Šťastný nový rok 2024 s PSS
Aj vy máte pocit, že v 21. storočí sa pomaly vytráca tradícia posielania vianočných a novoročných pohľadníc? V súčasnej digitálnej ére mnohí uprednostňujú posielanie e-mailov, SMS správ či prianí v chat-e. Verte alebo nie, ale aj dnes si ľudia stále viac cenia osobné pozdravy doručené poštou. PSS zostáva verná tejto tradícii a prišla s originálnou PF-kou.
Čítať viac