Prečo nechce Expl0ited prenajímať byty youtuberom?

Štvrtá epizóda bola plná príjemných prekvapení! Aj pre Vladimíra Voštinára, ktorý privítal influencera a youtubera Expl0iteda. Ten sa ukázal nielen ako expert na online, ale aj ako šikovný sporiteľ s vášňou pre nehnuteľnosti.  

Zdieľať

Epizóda 4: Expl0ited

Peter Altof, známy ako Expl0, nám v podcaste zhrnul svoju divokú cestu podnájmami, kde zažil kopec zábavy s kamarátmi, až po moment, keď aj vďaka sporeniu kúpil svoje prvé vlastné bývanie. V čom ho to radikálne zmenilo? Prečo sa po cestách v zahraničí vždy teší domov? A prečo by youtuberom svoje nehnuteľnosti radšej neprenajal?  

V inšpiratívnom rozhovore sa dozviete aj to, ako bol už odmalička vedený k sporeniu, a aj to, ako by sa rád odvďačil rodičom na dôchodku. Vladimíra Voštinára zaujímalo aj to, kde sa Expl0ited vidí v budúcnosti a či má pocit, že už našiel svoje vysnívané bývanie. Okrem toho nám influencer a príležitostný básnik ozrejmil, podľa čoho si vyberá nehnuteľnosti a ako zareagoval na ponuku s bytom, ktorý má vlastný výťah. Nezabudol sa zmieniť aj o tom, prečo je dôležité nerozhadzovať a začať sporiť, a spolu s moderátorom vymysleli aj priliehavý názov pre festival nehnuteľností. Chcete vedieť aký? Sledujte náš podcast až do konca.


Podcast Pod svojou strechou si môžete vypočuť aj vo svojej podcastovej aplikácii.
Dajte nám odber a neujde vám žiadna nasledujúca epizóda.

Pomohli vám tieto informácie?
Zdieľať

Podobné články

Podcast
Ako sa dá skĺbiť metal, pečenie a práca pre PSS?
V tretej epizóde podcastu sa hostiteľ Vladimír Voštinár dozvedel všetko o pozícii experta na financovanie bývania od metalistu, influencera, pekára, milujúceho manžela a otca Miroslava Zimermana alias Cikindelesa.
Čítať viac
Podcast
Chcela by Babsy Jagušák bývať v krtkodome?
V novej epizóde podcastu Pod svojou strechou sa náš skvelý moderátor Vlado Voštinár porozprával s influencerkou a kreatívnou dušou Babsy Jagušák Heribanovou.
Čítať viac