24.09.2024 Produkty

Nerozhadzuj, ušetri s PSS!

Prichádza nová komunikačná online kampaň na podporu sporenia Lišiak digital, ktoré si môžete uzavrieť cez svoj mobil.

Ústredným motívom kampaňového videa je groteskné zobrazenie nákupnej posadnutosti. Tvárou kampane je mladý herec a influencer Martin Klinčúch, ktorý v hlavnej úlohe improvizuje s množstvom predmetov, ktoré ho chcú zahltiť.

V rámci kampane sa pristúpilo k produkcii neštandardného videa, ktoré pripomína videoklip. Chce vyrušiť, zaujať a upriamiť pozornosť na konzum, ktorého je okolo nás veľa a zdôrazniť potrebu sporiť si v týchto časoch vo všetkých vekových kategóriách. Všetko má výrazne farebnú štylizáciu, hravosť a nenásilnosť. V závere videa sa objaví aj riešenie, ako sa dá ušetriť: „Používaj Lišiaka“ je rýchlym a priamočiarym prepojením k produktu.

PSS, Prvá stavebná sporiteľňa chce v kampani osloviť najmä mladých a nabáda ich, aby svoje peniaze nerozhadzovali, ale šetrili. Tvorcovia kampane sa rozhodli komunikovať produkt formou, ktorú majú mladí radi. Chytľavá pesnička, farbami pulzujúce video a charizmatický šoumen. Tak vznikla skladba s jednoduchým nákazlivým refrénom:  „Nerozhadzuj, ušetri.“ Ten sa napokon stal aj hlavným komunikačným posolstvom kampane.

Prečo sporenie Lišiak?

Produkt sporenie Lišiak digital má za cieľ osloviť najmä mladé a moderné publikum, ktoré je „doma“ vo svete digitálnych technológii a uprednostňuje vybavovačky online. Chce si sporiť, pretože myslí na svoju budúcnosť, ale nechce strácať čas s čakaním na pobočkách. Sporenie Lišiak digital inovatívny produkt, ktorý je navrhnutý pre tých, ktorí chcú efektívne spravovať svoje financie v digitálnom svete. To znamená jednoducho, rýchlo, bez zbytočného papierovania a s výhodnou úrokovou sadzbou. Všetky detaily a výhody nájdete na podstránke produktu. Pre uzatvorenie sporenia si stačí si vziať mobil či tablet, mať po ruke občiansky preukaz a postupovať podľa pokynov na obrazovke. Urobiť tak môžete po kliknutí sem.

Podobné články

18.06.2024 Produkty
Štátna prémia v roku 2024 ešte výhodnejšia
Nový rok priniesol pre stavebných sporiteľov pozitívnu zmenu. Zmenili sa totiž podmienky na získanie štátnej prémie a splniť ich je o niečo jednoduchšie.
Čítať viac
06.03.2024 Produkty
Záujem o stavebné sporenie prudko rastie
Výhody stavebného sporenia objavuje čoraz viac ľudí. V minulom roku vzrástol záujem o nové zmluvy takmer o tretinu a výrazne sa tiež zvyšuje suma, ktorú si ľudia na nové bývanie odkladajú.
Čítať viac