Ako sa dá skĺbiť metal, pečenie a práca pre PSS?

V tretej epizóde podcastu sa hostiteľ Vladimír Voštinár dozvedel všetko o pozícii experta na financovanie bývania od metalistu, influencera, pekára, milujúceho manžela a otca Miroslava Zimermana alias Cikindelesa.

Zdieľať

Epizóda 3: Miroslav Zimerman alias Cikindeles

Dva roky po sebe sa stal tvárou náborovej kampane PSS, Prvej stavebnej sporiteľne. Teraz nám v podcaste odhalil detaily, aké je to byť expertom na financovanie bývania. Miroslav Zimerman, ktorý je na sociálnych sieťach známy ako Cikindeles, je všestranný človek s mnohými záľubami. Odráža sa to aj v jeho zamestnaní? Ako sa stal obchodným zástupcom? Aké je to zdieľať kanceláriu a prácu s mamou? Dozviete sa aj to, ako mu táto pozícia pomohla s trémou pred koncertmi, ale aj to, odkiaľ čerpá inšpiráciu na svoje obľúbené koláče. Okrem toho nám z vlastnej skúsenosti porozprával, aké dôležité je začať so sporením a prečo by sa mladí ľudia mali naučiť sporiť čím skôr. A napokon nám predstavil aj svoj sen o farme so zvieratkami, kam by sa radi s manželkou a dcérou presťahovali. Aj na to je však potrebné financovanie bývania.


Podcast Pod svojou strechou si môžete vypočuť aj vo svojej podcastovej aplikácii.
Dajte nám odber a neujde vám žiadna nasledujúca epizóda.

Pomohli vám tieto informácie?
Zdieľať

Podobné články

Podcast
Prečo nechce Expl0ited prenajímať byty youtuberom?
Štvrtá epizóda bola plná príjemných prekvapení! Aj pre Vladimíra Voštinára, ktorý privítal influencera a youtubera Expl0iteda. Ten sa ukázal nielen ako expert na online, ale aj ako šikovný sporiteľ s vášňou pre nehnuteľnosti.  
Čítať viac
Podcast
Chcela by Babsy Jagušák bývať v krtkodome?
V novej epizóde podcastu Pod svojou strechou sa náš skvelý moderátor Vlado Voštinár porozprával s influencerkou a kreatívnou dušou Babsy Jagušák Heribanovou.
Čítať viac