Každý by mal dať svojmu bývaniu druhú šancu

Piata epizóda patrila dvom expertom na bývanie s rovnakým menom. Moderátor Vladimír Voštinár privítal divadelného, filmového a dabingového herca Vladimíra Kobielskeho, ktorý sa okrem iného venuje aj nehnuteľnostiam.

Zdieľať

Epizóda 4: Vladimír Kobielsky

Vedeli ste, že Vladimír Kobielsky v mladosti podnikal a podnikavý duch v ňom ostal až dodnes? Aké to však bolo s jeho začiatkami v Bratislave? Koho spoznal počas života na internátoch? Herec nám prezradil aj to, ako sa mu aj vďaka sporeniu od rodičov v PSS, Prvej stavebnej sporiteľni, podarilo kúpiť jeho prvé bývanie v Bratislave. Sporí aj on svojim deťom, ktoré už čoskoro opustia rodičovské hniezdo? S Vladom Voštinárom sa porozprávali aj o tom, ako sa popri ceste za vysnívaným bývaním dostal aj na cestu podnikania s nehnuteľnosťami. Odovzdali si aj pár cenných rád, ktorými sa treba riadiť. Opäť platí, že aj riskantné investície pri rozumnom hospodárení a sporení dokážu priniesť dobrý zisk. Chceli by ste vedieť, ako majú s manželkou rozdelené úlohy a čo ich spája pri hľadaní dobrého projektu? Sledujte náš podcast až do poslednej minúty a dozviete sa oveľa viac.


Podcast Pod svojou strechou si môžete vypočuť aj vo svojej podcastovej aplikácii.
Dajte nám odber a neujde vám žiadna nasledujúca epizóda.

Pomohli vám tieto informácie?
Zdieľať

Podobné články

Podcast
Prečo nechce Expl0ited prenajímať byty youtuberom?
Štvrtá epizóda bola plná príjemných prekvapení! Aj pre Vladimíra Voštinára, ktorý privítal influencera a youtubera Expl0iteda. Ten sa ukázal nielen ako expert na online, ale aj ako šikovný sporiteľ s vášňou pre nehnuteľnosti.  
Čítať viac
Podcast
Ako sa dá skĺbiť metal, pečenie a práca pre PSS?
V tretej epizóde podcastu sa hostiteľ Vladimír Voštinár dozvedel všetko o pozícii experta na financovanie bývania od metalistu, influencera, pekára, milujúceho manžela a otca Miroslava Zimermana alias Cikindelesa.
Čítať viac