Zmenšuje sa Kristíne Tormovej byt? 

Kristína Tormová je vynikajúca herečka, speváčka, spisovateľka… ale aj skvelá mama, partnerka, susedka. Umelecká duša prekvapujúca svojou kreativitou a uvoľnenosťou a zároveň autorita, dbajúca, aby jej deti dodržiavali základné pravidlá, aj čo sa týka finančnej gramotnosti. Býva Kristína vo svojom a ako sa jej býva?

Zdieľať

Epizóda 6: Kristína Tormová

O veciach okolo bývania rozpráva otvorene. Vyskúšala už všetky možné spôsoby bývania a v súčasnosti je presvedčená, že na terajšom mieste zostane natrvalo. Aká bola jej cesta k vlastnému bývaniu? O tom, ako vychádza so susedmi, či uprednostňuje mestský alebo vidiecky život, dochádzanie alebo chôdzu, či MHD, ale aj o trošku vážnejších témach súvisiacich s peniazmi sa s Kristínou Tormovou porozprával obľúbený moderátor relácie Pod Svojou Strechou Vladimír Voštinár.


Podcast Pod svojou strechou si môžete vypočuť aj vo svojej podcastovej aplikácii.
Dajte nám odber a neujde vám žiadna nasledujúca epizóda.

Pomohli vám tieto informácie?
Zdieľať

Podobné články

Podcast
Každý by mal dať svojmu bývaniu druhú šancu
Piata epizóda patrila dvom expertom na bývanie s rovnakým menom. Moderátor Vladimír Voštinár privítal divadelného, filmového a dabingového herca Vladimíra Kobielskeho, ktorý sa okrem iného venuje aj nehnuteľnostiam.
Čítať viac
Podcast
Prečo nechce Expl0ited prenajímať byty youtuberom?
Štvrtá epizóda bola plná príjemných prekvapení! Aj pre Vladimíra Voštinára, ktorý privítal influencera a youtubera Expl0iteda. Ten sa ukázal nielen ako expert na online, ale aj ako šikovný sporiteľ s vášňou pre nehnuteľnosti.  
Čítať viac